OrheiSocial

FOTO// Ministerul Educației transmite în Orhei 569 de laptopuri pentru elevi

Susține presa independentă și libertatea Cuvântului!
Susține redacția CUVÂNTUL printr-o donație!

Ministerul Educației transmite în Orhei 569 de laptopuri pentru elevi.

În cadrul proiectului ”Reforma Învățământului în Moldova”, Ministerul Educației a achiziționat 2400 de laptopuri, dintre care 569 vor fi distribuite în raionul Orhei pentru a fi oferite elevilor.

Conform celor de la Ministerul Educației, numărul necesar de laptopuri pentru elevii din Orhei este de 1127, iar încă 558 de modele vor fi livrate în Orhei din al doilea lot de 7600 de laptopuri, care a fost recepționat astăzi, 27 aprilie.

Din lotul compus din 569 de laptopuri, 542 vor fi distribuite elevilor din clasele a V-XII,  iar 27 pentru elevii claselor I-IV, informează radioorhei.info.

Vă amintim că potrivit ultimelor date, colectate de MECC prin Sistemul Informațional de Management în Educație (SIME), 9484 de elevi din clasele V-XII au nevoie de un calculator pentru a se conecta la lecțiile desfășurate online, informațiile fiind furnizate de către directorii instituțiilor de învățământ general. Prin urmare, această achiziție va acoperi integral  nevoile elevilor din ciclul gimnazial și liceal pentru a avea acces la procesul educațional la distanță.

FOTO// Ministerul Educației transmite în Orhei 569 de laptopuri pentru elevi
Foto: Ministerul Educației
FOTO// Ministerul Educației transmite în Orhei 569 de laptopuri pentru elevi
Foto: Ministerul Educației
FOTO// Ministerul Educației transmite în Orhei 569 de laptopuri pentru elevi
Foto: Ministerul Educației
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker