Evenimente

După ce ieri au fost 0 cazuri de infectare, astăzi raionul Orhei înregistrează 3 cazuri noi și un deces, iar Rezina și Șoldănești câte 2 cazuri

Susține presa independentă și libertatea Cuvântului!
Susține redacția CUVÂNTUL printr-o donație!

După ce ieri nu a fost depistat nici un caz nou de infectare, astăzi, raionul Orhei înregistrează 3 cazuri noi, iar Rezina și Șoldănești câte 2 cazuri.

Alte 246 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 2 sunt lucrători medicali. Din numărul total de cazuri, 1 caz este de import, și anume din România.

După ce ieri, 25 aprilie, în raioanele Orhei, Rezina, Șoldănești și Telenești nu a fost depistat nici un caz nou de infectare cu noul tip de coronavirus, ziua de 26 aprilie debutează cu 3 infectări în raionul Orhei și câte 2 în raionul Rezina și Șoldănești.

Captura de ecran din 2021 04 26 la 18.51.56 min
Distribuția teritorială a cazurilor de COVID-19.
Foto: MSMPS

Vezi și: 0 cazuri de infectare în Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești în ultimele 24 de ore.

Totodată, raionul Orhei a înregistrat și un deces cauzat de COVID-19. Mai exact, este vorba despre o femeie de 66 ani, din r. Orhei, care a fost internată în SR Orhei. Femeia mai suferea și de hipertensiune arterială, obezitate.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 249.385.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker