Extern

România va primi astăzi 725.400 doze de vaccin Pfizer/BioNTech, cel mai mare lot până în prezent

Susține presa independentă și libertatea Cuvântului!
Susține redacția CUVÂNTUL printr-o donație!

România va primi astăzi 725.400 doze de vaccin Pfizer/BioNTech, cel mai mare lot până în prezent.

Țara vecina va recepționa astăzi, 26 aprilie, cel mai mare lot de vaccinuri produs de Pfizer/BioNTech, care constă în 725.400 de doze de vaccin. Vaccinurile vor fi livrate pe cale aeriană și vor ajunge pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara.

Conform distribuției teritoriale, cea mai mare parte de vaccinuri va fi livrată în București, și anume 175.500 de doze. Centrul Regional de Depozitare Brașov primește 85.410 doze, Cluj 93.600 doze, Constanța 92.430 doze, Craiova 91.260 doze, Centrul Regional de Depozitare Iași 93.600 doze și Centrul Regional de Depozitare Timișoara 93.600 doze.

Până în prezent, în România au fost livrate 4.397.309 doze de vaccin produse de compania Pfizer, iar 3.843.269 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației. Totodată, România a recepţionat 1.517.200 doze de vaccin produse de compania AstraZeneca, iar, începând cu data de 15 februarie, 533.125 au fost deja utilizate pentru imunizarea populaţiei.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker