EvenimenteOrhei

A decedat Mihai Gașper, unul dintre cei mai apreciaţi agricultori din raionul Orhei

A decedat Mihai Gașper, unul dintre cei mai apreciați agricultori din raionul Orhei.

Informația a fost confirmată de Secția Agricolă CR Orhei.

”Secția Agricultură și Relații Funciare exprimă sincere condoleanțe şi profundă compasiune familiei îndurerate pentru decesul domnului Mihai Gașper – unul dintre cei mai apreciaţi agricultori ai meleagurilor raionului Orhei, un profesionist perfect, un om care iubea pământurile precum propria inimă, implicat în numeroase proiecte care au dus la evoluţia acestor meleaguri, un om apreciat de toţi agricultorii, un Orheian autentic, un om pe care o boală necruţătoare l-a doborât într-o perioadă scurtă, dar foarte lungă pentru suferinţa sa…Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea şi inţelepciunea dumnealui. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au scris colegii într-o postare pe Facebook.

Mihail Gașper, din satul Furceni, raionul Orhei a fost unul dintre producătorii agricoli din țara noastră care practica agricultura ecologică. Vă propunem să citiți un articol scris de CUVÂNTUL în toamna anului 2018, accesând link-ul de mai jos.

Mihai Gașper: Ce ne încurcă să prosperăm? Mentalitatea și rânduielile impuse.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker