Social

Maia Sandu, recunoscătoare Federației Ruse pentru lotul de vaccin Sputnik-V

Susține presa independentă și libertatea Cuvântului!
Susține redacția CUVÂNTUL printr-o donație!

Maia Sandu, recunoscătoare Federației Ruse pentru lotul de vaccin Sputnik-V.

Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a exprimat mulțumirea Federației Ruse pentru lotul de 142.000 de doze de vaccin Sputnik-V.

”Astăzi Republica Moldova a primit un lot de 142.000 de doze de vaccin Sputnik V. Mulțumim Federației Ruse pentru această donație acordată țării noastre, care deschide posibilitatea extinderii categoriilor de persoane vaccinate”, a scris Maia Sandu.

Totodată, Sandu a accentuat importanța vaccinării și a precizat că acest lot de vaccinuri va permite țării să accelereze procesul de vaccinare.

”Este important că într-o perioadă cât mai scurtă să se vaccineze cât mai mulți cetățeni, așa încât să protejăm viața și sănătatea noastră și a celor dragi. Statul trebuie în continuare să facă tot posibilul pentru a aduce în țară cât mai multe doze de vaccin, dar și să asigure acces la mai multe tipuri de vaccin, așa încât cetățenii să poată alege. Purtăm mască și ne vaccinăm când ne vine rândul – așa învingem pandemia”, a conchis președintele.

 În Republica Moldova a fost dat start procesului de vaccinare împotriva COVID-19 la 2 martie. În prezent imunizarea se desfășoară în cea de-a doua etapă. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker