Politic

Ciocoi: Se abrogă ora marțială în Chișinău și Bălți, iar începând cu 26 aprilie se reia învățământul superior

Militează împreună cu noi pentru adevăr! Susține Ziarul CUVÂNTUL printr-o donație!

Ciocoi: ”Se abrogă ora marțială în Chișinău și Bălți, iar începând cu 26 aprilie se reia învățământul superior.”

La solicitarea unui grup de deputați, în Republica Moldova a fost instituită stare de urgență. O decizie în acest sens a fost aprobată de către 52 de deputați PSRM, Pentru Moldova și cei din Partidul Șor pe 31 martie curent.

Astfel, începând cu 1 aprilie, în Republica Moldova a fost instituită stare de urgență. Astăzi, 22 aprilie, premierul interimar Aureliu Ciocoi, a susținut un briefing de presă după ședința Comisiei pentru Situații Excepționale. În cadrul ședinței s-au luat mai multe decizii cu privirea la ridicarea unor restricții.

Astfel, începând cu 26 aprilie se reia învățământul superior, și se abrogă ora marțială în R. Moldova, iar de la 2 mai va fi permisă reluarea activității teatral-concertistice, cu capacitatea maximă de 30%.

Totodată, începând cu 2 mai, se va permite organizarea activităților culturale și serviciilor religioase în aer liber.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker