EvenimenteTelenești

Telenești: Doi tineri au furat 5 mii de euro și i-au îngropat în curtea casei

Captura de ecran din 2021 04 15 la 17.55.56

Telenești: Doi tineri au furat 5 mii de euro și i-au îngropat în curtea casei.

În dimineața zilei de astăzi, 20 aprilie, Inspectoratul de Poliție din Telenești a primit un apel de la o locuitoare a satului Țînțăreni, raionul Telenești, precum că pe parcursul nopții persoane necunoscute i-au sustras din locuință 5 120 de euro.

Cei care au sustras banii s-au dovedit a fi doi tineri, de 17 și respectiv 22 de ani, originari din raionul Florești, iar unul dintre ei este rudă cu victima.

Tinerii au recunoscut că după ce au sustras portmoneul cu bani, l-au îngropat în curtea casei lor. Aceștia sunt cercetați în stare de libertate, iar dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă o amendă de până la 67 500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau pedeapsă cu închisoare de până la 4 ani.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker