Social

Rata morbidității prin infecția COVID-19 în rândul lucrătorilor medicali a scăzut cu 82,5%

Captura de ecran din 2021 04 15 la 17.55.56

Rata morbidității prin infecția COVID-19 în rândul lucrătorilor medicali a scăzut cu 82,5%.

Până în prezent, în Republica Moldova au fost vaccinate 86.131 persoane cu doza 1 și 10.241 persoane vaccinate cu doza 2, în total fiind administrate 96.372 doze de vaccin.

Totodată, se atestă o scădere cu 82,5 % a morbidității prin infecția COVID-19 în rândul lucrătorilor medicali. Până la demararea campaniei de vaccinare, proporția lucrătorilor medicali infectați cu COVID-19, era de aproximativ 12%, în săptămâna a 15, aceasta a scăzut la doar 3%.

Acoperirea vaccinală este 2,5%  în rândul populației generale, iar pe categorii, după cum urmează, dintre 62% sunt lucrători medicali, 28% lucrători din domeniul educației și 30% personalul și beneficiarii  Azilurilor și Centrelor de plasament temporar și de lungă durată.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker