Evenimente

Medicamentele pentru tratamentul COVID-19 la domiciliu vor fi compensate integral

Livrăm știri proaspete timp de 25 de ani direct pe masa ta! Susține Ziarul CUVÂNTUL printr-o donație!

Medicamentele pentru tratamentul COVID-19 la domiciliu vor fi compensate integral. Informație a fost confirmată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Începând cu 17 aprilie, persoanele cu forme uşoare şi moderate de COVID-19, care se tratează la domiciliu, vor beneficia de medicamente compensate integral din Fondurile de asigurare obligatorie de asistenţă medicală.

Astfel, vor beneficia de compensare integrală a preparatelor pentru tratamentul COVID-19 nu doar copiii cu vârsta de până la 18 ani, dar și adulții, rata de compensare a medicamentelor pentru această categorie fiind majorată de la 70% la 100%.

Captura de ecran din 2021 04 15 la 17.55.56

Menționăm că, pacienţii cu caz confirmat de infecţie cu coronavirus de tip nou COVID-19, indiferent de statutul acestora, asigurat sau neasigurat,  vor beneficia, gratuit,  de 27 de denumiri comune internaţionale de preparate în anumite doze şi forme farmaceutice, la prescrierea acestora de către medicul de familie.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker