Evenimente

Moldova a primit încă 48 de mii de doze AstraZeneca

Republica Moldova a primit încă 48 de mii de doze de vaccin AstraZeneca COVID-19 expediate prin Facilitatea COVAX, un parteneriat între CEPI, Gavi, UNICEF și OMS.

Acesta este încă un pas către atingerea obiectivului de a asigura o distribuție echitabilă a vaccinurilor COVID-19 la nivel global, în ceea ce va fi cea mai mare operațiune de aprovizionare cu vaccinuri din istorie.

Lotul actual va aduce numărul de doze primite de Moldova prin COVAX în primul trimestru al anului 2021 la 86.970. Livrările COVAX vor continua în lunile și săptămânile următoare, cu peste 100 de mii de doze de vaccin Pfizer-BioNTech care vor fi expediate până la sfârșitul lunii iunie.

Platforma COVAX a lansat recent și un mecanism de partajare a costurilor, prin care Republica Moldova va procura peste 2 milioane de doze de vaccin împotriva COVID-19, la prețuri avantajoase.

Până în prezent, peste 90 de mii de moldoveni, reprezentând 2% din populația totală, au primit cel puțin o doză de vaccin COVID-19, cu peste nouă mii complet vaccinați cu două doze.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker