EvenimenteOrhei

Începând cu ziua de luni, elevii din Orhei revin în sălile de clasă

Livrăm știri proaspete timp de 25 de ani direct pe masa ta! Susține Ziarul CUVÂNTUL printr-o donație!

Comisia pentru Situații Excepționale a Raionului Orhei a decis astăzi, 17 aprilie, reluarea procesului educațional cu prezența fizică a elevilor în toate instituțiile de învățământ general din raion, cu respectarea strictă a normelor de sănătate publică privind prevenirea și răspândirea COVID – 19.

Astfel, începând cu ziua de luni, 19 aprilie, procesul educațional se organizează cu prezența fizică  a elevilor în instituțiile de învățământ general din raion, inclusiv în centrele extrașcolare, școli de muzică și arte plastice, precum și în  școala raională de sport.

Totodată, în instituțiile de învățământ în care se constată cel puțin un caz de infectare cu COVID-19, clasele/grupele respective, vor fi închise timp de 14 zile, iar orele se vor desfășura online.

Până în prezent, toate cadrele didactice cu vârsta de peste 60 ani, precum  și cele care suferă de boli cronice, au fost imunizate.


Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker