Evenimente

COVID-19 a mai luat viața unui lucrător medical

COVID-19 a mai luat viața unui lucrător medical. De infecție a fost răpus medicul farmacist Nicolae Teterea.

Nicolae Tetera a activat în cadrul Spitalului Clinic republican ”Timofei Moșneaga.” Teterea a activat în domeniu de peste 35 de ani. Un anunț în acest sens a fost postat de colegii de serviciu, care scriu că Nicolae Teterea ”mereu era la datorie, soluționa fără ezitare orice sarcină.”

„Domnul Nicolae a activat în IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” peste 35 de ani în funcție de medic farmacist și ulterior șef serviciu farmaceutic. Acesta a demisionat câțiva ani în urmă. Cu regret, dumnealui a fost răpus de virusul COVID – 19. Nicolae TETEREA a muncit cu multă dăruire în cadrul spitalului nostru, asigurând cu responsabilitate maximă, serviciul respectiv fiind unul prioritar în activitatea instituției. Mereu era la datorie, soluționa fără ezitare orice sarcină. A fost un manager model în serviciul farmaceutic.
E o pierdere dureroasă pentru colectivul nostru. Mulțumim, dragă coleg pentru aportul esențial acordat cu brio în asigurarea tratamentului pacienților, mulțumim pentru amintirile și colaborarea frumoasă”
, se arată în mesajul colegilor de serviciu.

Până în prezent, în Republica Moldova au decedat 114 lucrători medicali din cauza infecției COVID-19.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker