Economie

Benzina s-a scumpit, din nou. De data aceasta cu 70 de bani

Benzina s-a scumpit, din nou! De data aceasta cu 70 de bani!

Companiile care comercializează produse petroliere au ridicat din nou prețurile la combustibil. Astfel, ieri seara, una din cele mai mari rețele de benzinării din țară au afișat prețuri noi la motorină, benzină și gaz lichefiat.

Acum,  un litru de benzina A 95 costă 19.95 lei, adică cu 70 bani mai mult, în timp ce motorina standard a ajuns la pragul de 16.24 lei, adică cu 30 de bani mai scump. Cu 6 bani s-a majorat și costul gazului lichefiat.

Amintim că săptămâna trecută, Parlamentul a votat, în lectură finală un proiect de lege care prevede plafonarea preţurilor la carburanţi.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker