Evenimente

Cum va arăta buletinul de vot

Comisia Electorală Centrală a stabilit ordinea de înscriere a celor 12 concurenți electorali în buletinul de vot şi a aprobat modelul şi textul buletinului de vot pentru alegerea Președintelui Republicii Moldova din 30 octombrie 2016.

În buletinul de vot concurenţii vor figura după cum urmează: Lupu Marian, Partidul Democrat din Moldova, Ghimpu Mihai, Partidul Liberal, Leancă Iurie, Partidul Popular European din Moldova, Năstase Andrei, Partidul Politic ”Platforma Demnitate și Adevăr”, Popenco Inna, Mișcarea Social-Politică Republicană „Ravnopravie”, Ciubașenco Dumitru, Partidul Nostru, Sandu Maia, Partidul Acțiune și Solidaritate, Dodon Igor, Partidul Socialiștilor din Republica 

Moldova, Radu Silvia, candidat independent, Laguta Maia, candidat independent, Guțu Ana, Partidul Politic „DREAPTA”, Ghilețchi Valeriu, candidat independent.

În comunicatul difuzat se mai menţionează că buletinul de vot este divizat în 12 patrulatere. În fiecare patrulater, în partea stângă se imprimă simbolul concurentului electoral, iar în partea dreaptă este un cerc, în care alegătorul urmează să aplice ştampila cu inscripţia „Votat”.

Foto publika.md

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker