Util

Horoscop 17-23 octombrie

Berbec: Marți, Venus poposește în semnul Săgetătorului, motiv pentru care ți-ar putea cădea cu tronc cineva stabilit în altă țară, de o altă naționalitate sau religie ori poate doar te înțelegi mai bine cu rudele partenerului ori cei dragi aflați la mare depărtare Tensiuni între tine și partener ar putea apărea în cursul zilei de joi, dar veți trece peste ele cu succes.

Taur: Banii ar putea constitui subiectul principal marți și miercuri, indiferent dacă-i faci ori îi dai. Joi și vineri, mizează pe abilitățile tale de comunicare, dar nu le folosi pentru a stârni dezbateri mult prea aprinse. Tot joi, ar putea apărea multe surprize pe parcusul zilei, deci caută să fii cum nu se poate mai adaptabil/ă.

Gemeni: Miercuri, ar putea interveni unele certuri cu partenerul de viață și/sau afaceri pe seama banilor. Finanțele reprezintă laitmotivul și al zilelor de joi și vineri, fie că-i primești sau îi oferi în schimbul unor produse sau servicii. Dacă lucrezi și sâmbătă, mizează pe abilitățile tale de comunicare întrucât te vor scoate din încurcătură mai mult decât te-ai aștepta.

Rac: Timpul liber de care dispui luni ar trebui dedicat prietenilor, cu atât mai mult dacă nu v-ați prea văzut în ultima perioadă. De marți încolo, dacă nu ești implicat/ă într-o relație, ai putea începe una cu un coleg/ă. Miercuri, există riscul să apară tensiuni între tine și partenerul de viață. Joi, se prea poate să nu reușești să te împarți echitabil între carieră și viața de familie.

Leu: De marți încolo, Venus tranzitează casa iubirii din horoscopul tău general, motiv pentru care relația ta de cuplu s-ar putea retrezi la viață. În cazul în care te afli încă în căutarea jumătății tale, s-ar putea să o găsești în perioada care urmează. Marți și miercuri, n-ar fi rău să te interesezi mai mult de soarta prietenilor, deci invită-i la o cafea sau la o masă.

Fecioara: De marți încolo, pare să se îndulcească atmosfera din familie. Miercuri, se anunță instalarea unui climat competitiv în cuplu. Nu-i nimic rău dacă lucrurile se îndreaptă în direcția aceasta, dar încearcă totuși să nu devii agresiv/ă. Joi și vineri, întâlnirile ar trebui să fie prioritare, mai ales dacă ți-ai neglijat prietenii apropiați în ultima vreme.

Balanţa: Începând cu ziua de marți, se instaurează liniștea în cadrul familiei, te înțelegi mai bine cu rudele, frații, surorile, verii sau verișoarele. Joi, se arată unele tensiuni între tine și părinți, ar trebui să te abții să ațâți focul și mai tare pentru că s-ar putea solda cu o ceartă zdravănă între tine și persoana iubită.

Scorpion: Luni, interacțiunile cu partenerul de viață se prefigurează a fi potrivite pentru evoluția relației voastre. Miercuri, poți rezolva multe dacă te bazezi pe comunicare, mai ales în raport cu apropiații. Cu persoana de lângă tine aveți anumite afinități, dar într-un fel, depinde doar de voi să faceți ca lucrurile să funcționeze cu adevărat.

Săgetător: Marțea și miercurea ar trebui dedicate, cel puțin într-o anumită măsură, partenerului de viață. Fă-ți timp pentru cel drag. Joi, ți-ar putea fi dificil să te-mparți cu succes între viața sentimentală și cea socială. Dacă nu vrei să te trezești cu reclamații din partea prietenilor sau a persoanei iubite, ai face bine să găsești cea mai bună modalitate de a-ți împărți timpul într-un mod echitabil.

Capricorn:Zilele de luni, joi și vineri pot veni la pachet cu lucruri bune pentru viața ta sentimentală, cu toate că mai apar fricțiuni sporadice între tine și partener. Miercuri, emani putere și autoritate, fapt care poate atrage un număr de admiratori. Tot joi, încearcă să dedici o parte din timpul tău serviciului și o parte egală familiei. În caz contrar, se va ajunge la certuri de pe urma acestei neglijențe.

Vărsător: Încăpățânarea ți-ar putea veni de hac la mijlocul săptămâni, deci caută să fii flexibil/ă pentru a-ți conserva dispoziția sufletească pozitivă. Timpul liber de luni ar trebui dedicat familiei. Ascultă-le nemulțumirile și doleanțele pentru a-mbunătăți relațiile cu ei. De marți încolo, viața ta socială înflorește și-ți faci prieteni noi, resimți o ameliorare a atmosferei dintre tine și partener, respectiv copii. Sâmbăta și duminica ar trebui să le oferi persoanei iubite. Faceți ceva împreună.

Peşti: Zilele de marți și miercuri ori mai bine spus, timpul liber de atunci, ar trebui să le revină celor dragi, mai ales dacă-n ultima vreme te-ai axat mai mult pe carieră decât pe viața de familie. Tot miercuri, n-ar fi rău să stai mai mult și cu prietenii, în special dacă i-ai neglijat de ceva vreme încoace. Joi și vineri vine rândul persoanei iubite să se bucure de întreagul tău interes.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker