PoliticRezina

Împrumut de 6,3 milioane de lei pentru construcția locuințelor sociale pentru păturile socialmente vulnerabile în Rezina

Susține presa liberă și independentă! Militează împreună cu noi pentru adevăr! Fă o donație!

Împrumut de 6,3 milioane de lei pentru Construcția locuințelor sociale pentru păturile socialmente vulnerabile în Rezina.

Consiliul Raional Rezina se împrumută cu 6.334.000 lei de la banca comercială BC ”Moldinconbank” SA pentru a finaliza proiectul ”Construcția locuințelor sociale pentru păturile socialment vulnerabile”. O decizie în acest sens a apărut pe site-ul Consiliului Raional Rezina, iar tema va fi dezbătuta în ședința de mâine, 16 aprilie, a Consiliului Raional Rezina. 

”Se împuternicește Președintele raionului Rezina dl Ciorici Valeriu de a semna contractarea unui împrumut în valoare de 6334000 lei de la banca comercială BC ,,Moldinconbank” SA în scopul executării condițiilor contractului de recreditare nr. 5/2 din 30.11.2016, încheiat între Consiliul raional Rezina și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE), pentru achitarea contribuției financiare în scopul finalizării proiectului ,,Construcția locuințelor sociale pentru păturile socialmente vulnerabile” din or. Rezina, str. 1 Mai 6, pe un termen de 36 luni, cu respectarea tuturor prevederilor legale”, se arată în decizie. 

Împrumut de 6,3 milioane de lei pentru Construcția locuințelor sociale pentru păturile socialment vulnerabile în Rezina

Totodată, partea de cheltuieli a bugetului raional pentru anul 2021 se majorează cu suma de 3.087.165 lei, dintre care 1.923.985 lei îi revin aparatul președintelui raionului, dintre care 1542485 lei (inclusiv credit – 1232000 lei, dobânda – 262480 lei, comision – 48005 lei) pentru achitarea creditului la BC ,,Moldinconbank” SA în scopul finalizării proiectului ,,Construcția locuințelor sociale pentru păturile socialmente vulnerabile din or. Rezina str. 1 Mai.

Deciziile urmează a fi aprobate sau respinse în ședința de mâine, 16 aprilie.


Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker