Evenimente

Regiunea transnistreană va mai primi 2000 de doze de vaccin anti-Covid-19

Reprezentanții de la Tiraspol au preluat marţi, 13 aprilie, 120 de doze de vaccin Pfizer/BioNTech din totalul celor 942 de doze ce au fost repartizate cu titlu gratuit localităților din stânga Nistrului și municipiului Bender, dintre care 822 au fost ridicate în data de 6 aprilie curent, comunică MOLDPRES.

Potrivit Biroului politici de reintegrare, urmare a unei sesizări remise prin canalul de dialog al reprezentanților politici, prin care Chișinăul a informat despre disponibilitatea de a transmite cu titlu gratuit alte 2000 de doze de vaccin AstraZeneca dintr-un lot nou de donație din partea României pentru Republica Moldova, specialiștii de profil din regiune au ridicat setul de documente însoțitor, urmând ca în zilele apropiate să revină pentru definitivarea formalităților necesare, transportarea acestora și administrarea în raioanele de est ale țării conform distribuției dispuse de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Concomitent, pe lângă cele 2000 de doze de vaccin AstraZeneca, de la Depozitul Național de Vaccinuri din cadrul Agenţiei Naționale pentru Sănătate Publică urmează a fi ridicate și 2000 de seringi de 0,5 ml pentru procesul de vaccinare și 20 de cutii de siguranță pentru colectarea seringilor utilizate.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker