OrheiRezinaSocialTelenești

21 de recruți din Rezina, 27 din Telenești și 47 din Orhei vor fi încorporați în serviciul militar

Susține presa liberă și independentă! Militează împreună cu noi pentru adevăr! Fă o donație!

21 de recruți din Rezina, 27 din Telenești și 47 din Orhei vor fi încorporați în serviciul militar.

Membrii Cabinetului demisionar de miniștri au luat act de rezultatele îndeplinirii sarcinii de încorporare a cetățenilor în serviciul militar și au aprobat campania de încorporare de primăvară-vară

Conform deciziei, pentru îndeplinirea serviciului militar în termen în Armata Națională vor fi încorporați până la 1250 de recruți, iar pentru serviciul militar cu termen redus în Armata Națională – până la zece recruți.

Conform radioorhei.info, din raionul Orhei 47 de recruți vor fi incorporați în rândul Forțelor Armate. Totodată, din raionul Telenești vor fi încorporați 27 de recruți, din raioanele Șoldănești și Rezina câte 21 de recruți.

Încorporarea cetățenilor în serviciul militar se efectuează pe etape, conform graficului elaborat de către Ministerul Apărării.


Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker