Evenimente

Încă doi lucrători medicali au fost răpuși de COVID-19

Mai exact, este vorba despre Alexei Ciornîi, care activa în calitate de medic de urgență în cadrul CNAMUP Briceni și Alexandra Mărgineanu, asistentă medicală în CNAUMP Anenii Noi.

Anunțul a fost făcut de CNAMUP printr-un mesaj pe Facebook.

În memoria colegului nostru de la PAMU Larga, SAMU Briceni, IMSP CNAMUP Cu nemăsurată tristețe și cu un mare regret IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească anunță despre trecerea în eternitate a colegului nostru Alexei Ciornîi. Pe 13 aprilie 2021, în urma complicațiilor provocate de COVID-19 s-a stins din viaţă colegul nostru Alexei Ciornîi născut la data de 2 octombrie 1949. Din anul 2002 domnul Alexei a activat la PAMU Larga din cadrul SAMU Briceni în funcție de medic de urgenţă. În aceste clipe grele plină de durere colectivul IMSP CNAMUP exprimă sentimente de profundă compasiune familiei și celor dragi. Alexei Ciornîi a fost un om minunat, un adevărat profesionist, un model bun de urmat pentru tinerele generații. Lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut”, au scris colegii medicului decedat.

În memoria colegei noastre Alexandra Mărgineanu de la de la PAMU Mereni, SAMU Anenii Noi, IMSP CNAMUP Cu profund regret și cu o mare tristețe IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească anunță despre trecerea la cele veșnice a doamnei Alexandra Mărgineanu. Aducem un ultim omagiu doamnei Mărgineanu, care s-a stins din viață la data de 12 aprilie 2021 în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Alexandra Mărgineanu s-a născut la data de 17 noiembrie 1959. Din anul 2006 a activat în funcție de îngrijitoare încăperi de serviciu la Punctul de Asistență Medicală Urgentă Mereni din cadrul SAMU Anenii Noi. Colaboratorii IMSP CNAMUP exprimă condoleanțe și sentimente de compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul doamnei Alexandra Mărgineanu. Am pierdut un om cu suflet mare, pe care au apreciat-o pentru responsabilitate, demnitate și corectitudine”, se arată în mesajul postat.

Potrivit Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, până acum, 113 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker