Evenimente

Până în prezent, în Republica Moldova au fost vaccinate anti-COVID 71.780 de persoane

Ai curaj, ajută-ne printr-o donație să luptăm pentru adevăr! Susține presa liberă!

Până în prezent, în Republica Moldova au fost vaccinate anti-COVID 71.780 de persoane.

Din numărul total de 71.780, 70.229 de persoane au fost vaccinate cu prima doză de vaccin. Cu a doua doză au fost vaccinați deja 1551 de persoane în 24 de ore.

Din 71.780 de persoane vaccinate, 1017 au manifestat reacții adverse, dintre care 978 au manifestat reacții post-imunizare ușoare, iar 39 – moderate. Totodată, conform celor de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), morbiditatea în rândul lucrătorilor medicali a scăzut cu 75% după inițierea procesului de vaccinare. 

De la începutul campaniei de vaccinare, au fost vaccinați 60% din lucrătorii medicali, 24% lucrători din domeniul educației și 30% personalul și beneficiarii din Centrele de plasament temporar și de lungă durată.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker