Social

Un caz similar şi în raionul Şoldăneşti

Tragedia care s-a produs în satul Cuşmirca este asemănătoare cu cea din Ţareuca. După cum am fost informaţi la Secţia Situaţii Excepţionale Şoldăneşti, văzând că nu se arată mai mult timp, o rudă a unui bărbat în vârstă de 58 de ani a mers la el acasă, descoperind corpul neînsufleţit al stăpânului pe podea, iar în jur – urmele unui incendiu. Femeia a şi anunţat poliţia şi primăria.

Potrivit lui Vasile Stupin, şef de serviciu la SSE Şoldăneşti, incendiul s-ar fi produs din cauza imprudenţei în timpul fumatului, iar decesul ar fi survenit în urma arsurilor şi intoxicaţiei cu fum.

Din acelaşi motiv, la început de an, şi-a pierdut viaţa un locuitor al satului Cobâlea. Salvatorii atenţionează cetăţenii să fie prudenţi cu focul, în special în perioada rece a anului.

Foto simbol: protv.md

Natalia Rotari

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker