Extern

România primește o nouă tranșă de 511.290 doze de vaccin Pfizer

Țara vecină urmează să recepționeze astăzi, 12 aprilie, o nouă tranşă de vaccin de la Pfizer/BioNTech, care constă în 511.290 doze.

Conform Agerpres.ro, dozele vor fi distribuite după cum urmează: Centrul Naţional de Stocare Bucureşti – 187.200 doze; Centrul Regional Braşov – 64.350 doze; Cluj – 62.010 doze; Constanţa – 50.310 doze; Craiova – 36.270 doze; Iaşi – 52.650 doze; Timişoara – 58.500 doze.

Până în prezent, România a recepţionat 3.374.729 doze de vaccin produse de compania Pfizer, iar 2.965.888 au fost deja utilizate pentru imunizarea populaţiei. 

Cum se pot vaccina cetățenii români din Republica Moldova?

Pentru a se putea vaccina în România, moldovenii care dețin cetățenia statului român trebuie să se înscrie pe Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

După înscriere, pe ecran va apărea o listă cu centrele de vaccinare care sunt disponibile în localitatea selectată. Cifrele cu verde reprezintă locurile disponibile la acest moment pentru vaccinare, cifrele cu roșu – câte persoane sunt în lista de așteptare.

Captura de ecran din 2021 04 12 la 09.59.30

În caz ca sunteți plasați în lista de așteptare, pe telefonul indicat la înregistrare va veni un mesaj care vă va informa despre disponibilitatea locului și ce pași trebuie să întreprindeți pentru a confirma locul.

IMG 1792

Reporter ”C”

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker