Dezbateri publiceSocial

Dezbateri: Republica Moldova are nevoie de o Grădină Zoologică sau nu?

Reporterii lucrează zilnic câte 12h pentru a livra doza zilnică de știri proaspete!
Susține CUVÂNTUL printr-o donație!

CUVÂNTUL vă invită la noi dezbateri publice!

În luna ianuarie, curent, Grădina Zoologică din Capitală au fost aduse 31 de animale noi. În luna martie au mai fost achiziţionaţi 4 lei africani. În prezent Grădina Zoologică din Chișinău numără peste 1100 de viețuitoare.

În urma unui weekend cu temperaturi înalte și vreme frumoasă, internetul a fost invadat de știri despre cât de aglomerată a fost Grădina Zoologică din Chișinău, cât de mulți oameni nu au respectat restricțiile impuse de autorități și cât de chinuitor arătau bietele animale din cușcă.

Consideraţi că Republica Moldova are nevoie de o Grădină Zoologică sau nu?

Sugestiile și părerile pot fi trimise pe: zabelinschianton@gmail.comroman.acasa@gmail.com, sau pe pagina noastră de Facebook.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker