Evenimente

Începem dimineața cu vești triste. S-a stins din viață încă un medic

Începem dimineața cu vești triste. S-a stins din viață încă un medic

S-a stins din viață medicul stomatolog originar din Bălți, Dorin Mărgărint. Doctorul avea 49 de ani și decesul a survenit în urma complicațiilor cauzate de infecția cu COVID-19.

Despre decesul său a anunțat Societatea Stomatologică din mun. Bălți, care a postat pe pagina de Facebook un mesaj plin de durere: „Societatea Stomatologică din municipiul Bălți regretă profund, trecerea la cele veșnice a medicului stomatolog Dorin Mărgărint. Un profesionist de valoare, un om de o cumsecădenie rară, care în dimineața zilei de duminică, a pierdut lupta cu virusul COVID-19…A plecat prea devreme… la, doar, 49 de ani, lăsând în urmă 3 copii, soția, vise și speranțe neîmplinite, tristețe și durere…Sincere condoleanțe și compasiune familiei și rudelor îndoliate”.

Amintim că până în prezent, în țară s-au înregistrat 241.217 infectări cu virusul COVID-19. Totodată, acesta este al 111-lea deces în rândul medicilor de la începutul pandemiei în Republica Moldova.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker