Extern

România a depășit cifra de 1 milion de infectări de la începutul pandemiei

Reporterii lucrează zilnic câte 12h pentru a livra doza zilnică de știri proaspete!
Susține CUVÂNTUL printr-o donație!

România a depășit cifra de 1 milion de infectări de la începutul pandemiei.

Până în prezent, în România au fost confirmate 1.002.865 de infectări cu coronavirus de la începutul pandemiei ți raportate 25.006 de decese. Anunțul a fost făcut de autoritățile de peste Prut, scrie digi24.ro.

În ultimele 24 de ore, în România au fost confirmate alte 4.310 cazuri de infectare și înregistrate 139 de decese. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie 2020.

De la începutul campaniei de vaccinare, în România au fost vaccinate 2.258.352 de persoane, dintre care 1.383.993 au primit ambele doze de vaccin, iar în ultimele 24 de ore, au fost vaccinate 61.939 de persoane.

Amintim că în Republica Moldova în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 3088 de persoane, iar numărul total celor vaccinați este de 64.179.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker