Evenimente

Maia Sandu a discutat cu reprezentanții mediului de afaceri despre provocările cu care se confruntă industria ușoară

Nu suntem finanțați de nimeni, lucrăm independent. Susține redacția prin perfectarea unui abonament. Susține presa liberă!

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat astăzi cu reprezentanții Asociației Patronale a Industriei Ușoare (APIUS).

Subiectele abordate au vizat provocările din sector, generate de criza pandemică, dar și posibilitățile de recuperare și de creștere economică.

„Înțelegem că treceți printr-o perioadă foarte dificilă. Am spus în repetate rânduri că voi fi de partea oamenilor de afaceri care lucrează cinstit, creează locuri de muncă pentru cetățenii noștri, plătesc impozite. Este adevărat că, fiind prinși de criza pandemică și cea politică, nu ne-am putut concentra mai mult pe problemele businessului. Acum prioritatea e să aducem cât mai mult vaccin și să vaccinăm cât mai mulți oameni. Prin asta vom ajuta economia cel mai mult”, a spus doamna Maia Sandu.

Șefa statului și-a exprimat disponibilitatea de a susține mediul de afaceri în depășirea crizei și recuperarea economică, menționând că există și o deschidere externă mare pentru a ne ajuta să facem față provocărilor.

Totodată, ea a subliniat că, pentru a reuși este nevoie de o majoritate de oameni onești în Parlament și de un Guvern profesionist și dedicat, care să lucreze serios la rezolvarea problemelor.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker