Evenimente

Au fost depistate alte 1428 cazuri noi de infectare cu COVID-19 în ultimele 24 de ore

Nu suntem finanțați de nimeni, lucrăm independent. Susține redacția prin perfectarea unui abonament. Susține presa liberă!

Au fost depistate alte 1428 cazuri noi de infectare cu COVID-19 în ultimele 24 de ore.

Din numărul total de cazuri, 7 cazuri sunt de import (1 – Franța, 2 – Germania, 1- Marea Britanie, 1 – România, 1- SUA, 1– Turcia). În total au fost efectuate 6679 de teste, dintre care 2724 teste Rapid – Antigen.

Din numărul total de cazuri, 20 sunt lucrători medicali:  4-medici, 7-asistenți medicali, 9-personal auxiliar. Totodată, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță despre înregistrarea a 39 de decese în ultimele 24 de ore.

Un deces a fost înregistrat și în raionul Orhei. Mai exact, este vorba despre un bărbat în vârstă de 80 de ani, din r. Orhei, care a fost internat la SR Orhei. Acesta mai suferea și de bronhopneumopatie obstructivă cronică, boală cerebrovasculară.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 239.146.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker