Social

Numărul celor infectați în rândul copiilor și femeilor gravide este în creștere

Numărul celor infectați de COVID-19 în rândul copiilor și femeilor gravide este în creștere.

Totodată, se atestă o puternică creștere a numărului cazurilor grave de COVID-19 în rândul copiilor și femeilor gravide. Un anunț în acest sens a fost făcut de Tatiana Zatîc, secretara de stat a Ministerului Sănătății.

„În ultima perioadă se înregistrează cazuri grave în rândul copiilor și a gravidelor. Este în creștere numărul copiilor și a femeilor gravide infectate cu noul coronavirus. La copii, prevalează vârstele care frecventează instituțiile de educație timpurie și instituțiile de învățământ. Este important respectarea tuturor măsurilor de protecție pentru copii și pentru gravide pentru a evita infectarea acestora”, a declarat Tatiana Zatîc în cadrul unui briefing de presă care a avut loc ieri, 7 aprilie.

Amintim că în ultimele 24 de ore, în țară au fost confirmate alte 1155 cazuri noi de infectare cu COVID-19. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 237.718.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker