EvenimenteRezina

Accident mortal pe traseul R20 în preajma s.Cinișeuți, raionul Rezina

Accident mortal pe traseul R20 în preajma s.Cinișeuți, raionul Rezina.

Pe traseul R20, în preajma satului Cinișeuți, raionul Rezina, a avut loc un accident rutier cu implicarea a două unități de transport. Incidentul a avut loc în jurul orei 18:40.

Ofițerul de presă al IP Rezina, Elena Băetrău, a relatat pentru CUVÂNTUL că deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că, pe Traseul R-20 km 36 +100m, un bărbat a.n. 1965 conducând unitatea de transport de marca Volvo, care se deplasa din direcția satului Cinișeuți r.Rezina, a ignorat cerințele indicatorului 2.1 din RCR și deplasându-se pe un drum secundar, nu s-a asigurat și nu a cedat trecerea, iar ca urmare a fost tamponat lateral de către un camion de tonaj mare de model DAF FT care tracta o remorcă. Camionul se deplasa regulamentar pe un drum cu prioritate.

Pâna la sosirea ambulanței conducătorul automobilului de model Volvo în urma traumelor primite a decedat.

Conducătorul autocamionului fiind supus testării alcoolscopice rezultatul final fiind de 0.00mg/l, iar la persoana decedată se va preleva proba biologică.

Accident mortal pe traseul R20 în preajma s.Cinișeuți, raionul Rezina
Accident mortal pe traseul R20 în preajma s.Cinișeuți, raionul Rezina

Nu suntem finanțați de nimeni, lucrăm independent. Susține redacția prin perfectarea unui abonament. Susține presa liberă!

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker