Util

Horoscop 24-30 octombrie

Berbec: Pe fondul Lunii Noi de duminică, s-ar putea crea o tensiune în viața ta de cuplu. Dacă ajungeți să stați pe un butoi cu pulbere săptămâna aceasta, poate ar fi cazul să vă deschideți sufletele și să vă spuneți unul altuia păsul. În felul acesta, se creează o conexiune mai profundă între voi și nu riscați să se lase cu dispute. Atâta timp cât luați măsuri la timpul potrivit, totul va decurge bine.

Taur: De joi până sâmbătă, Luna se perindă prin casa sănătății tale fizice, împingându-te poate să fii ceva mai delăsător/oare cu tine însuți/ăți. Un stil de viață și alimentație mai riguroase decât de obicei ți-ar putea fi de folos, mai ales zilele acestea. Nu uita să faci mișcare, cu atât mai mult dacă nivelul tău de energie este mai scăzut decât în mod normal. Nu-ți strică puțină disciplină.

Gemeni: În jurul zilei de miercuri, cariera ta sau a partenerului poate interveni în relația voastră, motiv pentru care ar trebui să lăsați problemele de la serviciu la pragul casei. În cursul zilei de sâmbătă, invidia sau o chestiune financiară se poate interpune între tine și unii prieteni. Lucrurile se îmbunătățesc între tine și persoana iubită duminică, prilej bun să petreceți timp împreună.

Rac: Luna Nouă de duminică se perfectează în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă te bucuri de o relație funcțională și solidă cu partenerul, acum ar fi momentul propice să vă gândiți la extinderea familiei. Dacă ești burlac/iță, ai putea întâlni pe cineva special. În cazul în care ți-ai întemeiat deja o familie, lucrurile vor merge pe acest plan.

Leu: Luna Nouă de duminică îți atrage atenția asupra faptului că trebuie să se schimbe ceva în relația ta cu părinții. Dacă au rămas chesiuni sensibile nediscutate, acum ar fi momentul să le aduci pe tapet și să faci ceva în această privință. Atmosfera dintre voi se poate îmbunătăți considerabil dacă iei atitudine și spui lucrurilor pe nume. În caz contrar, lucrurile ar putea degenera cândva.

Fecioara: Luna Nouă de duminică indică faptul că se cere o schimbare în relația ta cu apropiații, dar mai ales cu rudele apropiate ca frații, surorile, verii și verișoarele. Poate n-ar strica să-ți manifești mai mult trăirile pentru a evita situațiile în care izbucnești și spui ori faci lucruri pe care ai putea să le regreți mai târziu. Ai mult de câștigat dacă vorbești la timp despre ceea ce te supără la ceilalți. 

Balanţa: Luna Nouă de duminică se perfectează în casa finanțelor și a bunurilor dobândite prin muncă proprie, indiciu cum că se deschide un nou capitol din acest punct de vedere. Cel mai probabil, se vor arăta noi oportunități de a-ți valorifica economiile și/sau de a-ți suplimenta veniturile. Trebuie doar să le sesizezi la timp și să profiți la maximum de ele. Nu uita să fii selectiv/ă.

Scorpion: Luna Nouă de duminică îți conferă încredere de sine și carismă, fapt pentru care poți avea de câștigat la serviciu, cu atât mai mult dacă activitatea ta se bazează pe interacțiunea cu ceilalți. Iată un prilej mai mult decât potrivit să-ți dai întâlniri cu potențiali noi colaboratori sau clienți. S-ar putea lega parteneriate fructoase dacă știi cum să-ți pui în valoarea calitățile și experiența.

Săgetător: Miercuri, atmosfera dintre tine și părinți s-ar putea tensiona într-o anumită măsură, deci caută să readuci pacea în relația cu ei. De joi până sâmbătă, viața ta socială ar putea urma o curbă ascendentă, deci oferă mai mult din timpul tău prietenilor. Duminica este o zi bună pentru a-ți da întâlniri romantice ori pentru a petrece momente de calitate în compania persoanei iubite.  

Capricorn: Luna Nouă de duminică se perfectează în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor din horoscopul tău general, indiciu cum că săptămâna aceasta s-ar dori să te concentrezi pe aceste aspecte. Acestea ar putea înregistra un progres spectaculos dacă le acorzi mai mult din energia, timpul și resursele tale. Prietenii se pot dovedi consilieri de nădejde în această privință. 

Vărsător: În mod normal, nu ești o persoană cu viziuni înguste, dar felul în care pui problema cândva în decursul unei discuții purtate sâmbătă te-ar putea surprinde până și pe tine. Ideal ar fi să te gândești de două ori înainte de a spune ori a face ceva care ar putea constitui motiv de regret cândva mai târziu. Impulsivitatea este cel mai mare dușman al tău zilele acestea. Ferește-te de el. Banii și bunurile câștigate și/sau deținute în asociere cu partenerul de viață și/sau afaceri constituie subiectul principal al zilelor de marți și miercuri. Acordă-i atenția care i se cuvine.

Peşti: Luna Nouă de duminică  semnalează faptul că s-ar dori o schimbare de atitudine în raport cu rudele apropiate ale partenerului sau chiar cu cei dragi ai tăi stabiliți la mare depărtare de localitatea de baștină ori chiar în străinătate. Poate ar fi de dorit să-i cauți mai des și să menții contactul stabil. Nu-i ușor, dar numai așa vă puteți bucura de o relație funcțională.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker