Politic

Ciocoi, despre interzicerea plimbării prin parcuri: Recunosc, nu a fost o decizie bine gândită

Ciocoi, despre interzicerea plimbării prin parcuri: ”Recunosc, nu a fost o decizie bine gândită.”

În cadrul unui briefing de presă care a avut loc ieri, 5 aprilie, prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, a vorbit despre restricția care prevede interzicerea deplasării în parcuri. Prim-ministrul interimar a declarat că decizia dată urmează să fie anulată la următoarea ședință a Comisiei Situații Excepționale.

”Recunosc că a fost o decizie nu foarte bine gândită, mun. Chișinău și Bălți nefiind în lockdown. Astfel de restricții avându-și rostul când populația intră în carantină generală. Vom revizui această decizie la ședința următoare”, a declarat Aureliu Ciocoi.

Totodată, Ciocoi a vorbit despre diminuarea numărului de infectări în ultimele două săptămâni, dar a menționat ca rata mortalității este destul de de mare. Dacă tendința dată se va menține timp de două săptămâni, autoritățile ar putea admite că situația epidemiologică în țară se îmbunătățește, a declarat prim-ministrul interimar.

Totodată, dragi cititori, cine dorește să ne susțină, o poate face prin perfectarea unui abonament din cele trei: Fan, Contribuitor și Patron, pe site-ul nostru. Iar noi în schimb vom continua cu furnizarea materialelor de calitate, însoțite de o sticlă de vin, o cană cu logo-ul CUVÂNTUL și câteva cărți scrise de regretatul Tudor Iașcenco. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker