Advertoriale

Cuvintul.md în martie. Am început luna cu multe noutăți frumoase, am sfârșit luna în doliu și durere

E luni. E început de lună. Atipic, cu inima plină de durere, încerc să scriu despre performanța site-ului cuvintul.md și despre ce culmi am reușit să atingem cu întreaga echipă în luna martie.

Fiecare început de lună îl începeam cu acest material și cu îndemnul care venea la 7 dimineață: ”Anton, am nevoie de materialul despre performanța site-ului. Te rog, nu uita de cafea, am nevoie de un material bun.”

Ei bine, acum sunt singur, iar îndemnul care venea la 7 dimineața nu mai este, scriu mecanic, lipsit de dorință, plin de durere și tot așteptând ca telefonul să răsune la prima ora ai dimineții, dar e liniște, liniște mortală și sfâșietoare. 

Totuși, cu întreaga echipă suntem obligați să informăm publicul larg despre reușitele noastre, pentru că fără el (publicul), noi nu am fi nimeni. 

Luna martie a debutat cu vizualizări mari, distribuiri masive, multe comentarii și reacții. Astfel, conform Analytics, în luna martie am avut 29.000 de vizitatori unici, care au generat peste 40.000 de vizite pe site și peste 50.000 de vizualizări. Comunitatea noastră de pe Facebook a mai crescut cu 400 de membri, în prezent suntem 6230. 

Tradițional, am făcut un TOP 5 cu cele mai citite materiale pe parcursul lunii:

  1. Doi frați din Orhei, uciși în bătaie, iar locuința lor a fost incendiată, cu 3300 de vizualizări.

2.  Un cuplu cu dizabilități din Rezina are nevoie de ajutor pentru a-și crește în liniște copilașul, cu 3000 de vizualizări.

3. COVID-ul mi-a lovit familia de două ori, iar a doua lovitură a fost fatală, cu 2300 de vizualizări.

4. Chiștelnița, satul cu 40 de străzi cu nume, cu 2200 de vizualizări

5. 40 de milioane de lei pentru Casa de Cultură din Căzănești?, cu 2100 de vizualizări. 

Totodată, dragi cititori, cine dorește să ne susțină, o poate face prin perfectarea unui abonament din cele trei: Fan, Contribuitor și Patron, pe site-ul nostru. Iar noi în schimb vom continua cu furnizarea materialelor de calitate, însoțite de o sticlă de vin, o cană cu logo-ul CUVÂNTUL și câteva cărți scrise de regretatul Tudor Iașcenco. 

Zabelinschii Anton

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker