Economie

În Rusia se va intra cu plată

Pentru a ajunge în Federația Rusă, va trebui să achitați o anumită taxă la frontieră.

Plata pentru intrarea automobilelor şi TIR-urilor a fost propusă de Ministerul Transporturilor de la Moscova, scrie ziarul Кîммерсант, citat de www.ziarulnational.md

 În proiectul pregătit de ministerul menționat se arată că, la început, plata va fi încasată la punctele de trecere a automobilelor şi feroviare ale frontierei. Totodată, de la transportul auto vor fi încasate sume în funcţie de tipul automobilului – camion sau autoturism. De la transportul feroviar va fi încasată taxa în funcție de tonaj.

În jumătatea a doua a lunii octombrie curent, Ministerul Transporturilor planifică să convoace o altă şedinţă în această problemă, iar ziarul de la Moscova mai scrie că aceste taxe vor fi plătite cel mai probabil din a doua jumătate a anului 2017.

Transportatorii au reacționat, avertizând despre majorarea preţurilor la mărfurile de import în legătură cu instituirea acestei taxe. Ei zic că sunt de acord să achite o taxă rezonabilă, dacă aceasta va reduce perioada de timp la intrare în Federația Rusă.

Foto simbol: nashpoz.ru

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker