EvenimenteOrhei

Un adolescent din raionul Orhei a dispărut. Poliția solicită ajutorul cetățenilor

Un adolescent din raionul Orhei a dispărut. Poliția solicită ajutorul cetățenilor.

Mai exact, este vorba despre un băiat de 15 ani, din raionul Orhei, satul Neculăieuca. Potrivit oamenilor legii, băiatul a plecat de acasă în noaptea de 23 spre 24 martie curent, într-o direcție necunoscută.

Băiatul are 1,68 metri în înălțime, iar ultima dată când a fost văzut, acesta era îmbrăcat în geacă albastră, căciulă albastră, pantaloni negri și încălțat în galoși. Polițiștii atenționează despre faptul că băiatul are dificultăți de vorbire. 

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea băiatului sunt rugate să telefoneze la  numerele de telefon : 112;  0 235 2-29-80, 07832500.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker