Politic

Igor Grosu: Igor Dodon se comportă ca un copil mic care și-a pierdut toate jucăriile

Igor Grosu: ”Igor Dodon se comportă ca un copil mic care și-a pierdut toate jucăriile.”

După ce astăzi a eșuat tentativa de investire a Guvernului Grosu din lipsa de cvorum, candidatul desemnat la funcția de prim-ministru, Igor Grosu, a făcut câteva declarații într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Igor Grosu a declarat că PSRM își bate joc de propriul electorat, iar Igor Dodon se comportă ca un copil mic, care bate din picioare și nu-i pasă de nimic din jur: ”Acum, vreau să-i întreb pe deputații PSRM – cum poți să-ți bați joc de propriul electorat ținându-te de mână cu o gașcă de bandiți pentru a le salva pielea? Igor Dodon se comportă ca un copil mic care și-a pierdut toate jucăriile, bate din picioare și nu-i pasă de ce se întâmplă în jur.”

Totodată, acesta a menționat că actualul Parlament ”nu poate gestiona crizele prin care trece Republica Moldova, în special criza pandemică, nu poate veni cu ajutor pentru economie și nu poate lupta cu corupția și cu hoții.”

” Astăzi însă am mai primit o dovadă, că majoritatea deputaților acestui parlament niciodată nu se gândește la binele oamenilor. Au avut propriul guvern și majoritate – am văzut cât de prost au administrat pandemia, am văzut corupție, scheme, traseism politic, hoție. Și-au dat jos propriul guvern, spunând că vor anticipate. Apoi au început să blocheze orice posibilitate de a declanșa anticipate. De la o bucată de vreme au tot strigat că vor guvern pentru că situația în țară e foarte complicată. Iar atunci când a apărut posibilitatea votării unui guvern responsabil, au pus coada între picioare și au fugit.

Ce am văzut azi este încă o dovadă că acest parlament :

  • Nu poate gestiona crizele prin care trece Republica Moldova, în special criza pandemică.
  • Nu poate asigura o majoritate reală care să susțină un guvern, oricare ar fi el.
  • Nu poate veni cu ajutor pentru economie.
  • Nu poate lupta cu corupția și cu hoții.

Poziția PAS rămâne aceeași e nevoie de mobilizat toate eforturile pentru soluționarea crizei pandemice și de organizat alegeri anticipate pentru ca oamenii să mature, să curețe parlamentul de tâlhari și mincinoși. Atât timp cât Parlamentul are o majoritate din deputați care urăsc Moldova și storc din ea toate resursele, criza numai se va adânci.Acum, vreau să-i întreb pe deputații PSRM – cum poți să-ți bați joc de propriul electorat ținându-te de mână cu o gașcă de bandiți pentru a le salva pielea? Igor Dodon se comportă ca un copil mic care și-a pierdut toate jucăriile, bate din picioare și nu-i pasă de ce se întâmplă în jur”, a scris Igor Grosu.

Amintim că tentativa de învestire a Guvernului Grosu a eșuat, din lipsă de cvorum, după ce deputații PSRM, „Șor” și cei din ”Pentru Moldova” au părăsit ședința Parlamentului.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker