Politic

Dodon: Maia Sandu duce răspundere pentru fiecare infectare și deces

Dodon: ”Maia Sandu duce răspundere pentru fiecare infectare și deces.”

Înainte de ședința plenară din 25 martie curent, liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a ținut un briefing de presă.

În cadrul briefing-ului, Dodon a vorbit despre situația actuală din țară și a propus investirea Guvernului Golovatiuc, cu condiția de a semna oficial o dată pentru declanșarea alegerilor anticipate, ”pentru a nu face loc speculațiilor.” Totodată, acesta a ținut să menționeze că alegerile anticipate nu se vor desfășura atâta timp cât există un pericol mare de infectare.

Spre finalul discuției, liderul socialiștilor a acuzat-o pe președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru situația din țară și a declarat că Sandu este responsabilă pentru fiecare infectare și deces care are loc zilnic.

”Situația din țară se datorează Maiei Sandu și partidului politic PAS. Maia Sandu duce răspundere pentru fiecare infectare și deces. Ea a insistat pe dezolvarea Guvernului Chicu, și ce a obținut? Ea promovează o politică distrugătoare față de cetățeni și țară”, a declarat Dodon.

Amintim că astăzi, începând cu ora 10:00, premierul desemnat, Igor Grosu, va veni în fața deputaților pentru a-și prezenta programul de guvernare și pentru a solicita votul de încredere al Parlamentului.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker