Social

Bibliotecare-voluntare

Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) a luat sfârșit. După cum vă informam în numărul precedent al CUVÂNTUL-ui, în această nobilă acțiune s-au implicat mai multe colective ale bibliotecilor din raion.

Colaboratoarele Bibliotecii Publice „Mihai Eminescu” au vizitat Azilul pentru persoanele în etate și cu dizabilități „Căsuța Bunicilor” din Rezina, unde, conform Galinei Davâdic, directoarea bibliotecii, „au împărțit zâmbete și voie bună celor mai triști ca noi, propunându-le spre vizionare filmul de comedie al lui Gheorghe Urschi  „Văleu-văleu, nu turna!”                      

Demonstrarea filmului a fost posibilă grație suportului-donație din partea Programului „Novateca” (notebook, proiector, ecran, tabletă, etc.)

G. Davâdic a mai relatat că angajatele bibliotecii, ca de obicei, au mers la Azil cu donaţii. De data aceasta biblioteca-rele-voluntare au adus un set de cărţi donate de bibliotecă și de utilizatorii ei. 

Ion Perciun

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker