Social

Vine vacanţa de toamnă

De săptămână, elevii din clasele primare intră în vacanţa de toamnă pentru o săptămână. Elevii din clasele gimnaziale şi cele liceale vor avea vacanţă de pe 3 până pe 6 noiembrie inclusiv, transmite IPN.

Elevii vor reveni la ore luni, pe 7 noiembrie. Următoarea vacanţă este cea de iarnă, care va avea o durată de 16 zile. Şcolarii vor sta acasă în perioada 24 decembrie -8 ianuarie.

Elevii din clasele primare vor mai avea o vacanţă intra-semestrială în perioada 4-12 martie, când vor sta acasă nouă zile. Elevii claselor gimnaziale şi liceale vor avea vacanţă în perioada 4-8 martie. Vacanţa de Paşti va fi de zece zile, în perioada 15-24 aprilie.

 

Conform Codului educaţiei, durata anului de studii 2016-2017 este de 33 de săptămâni în învăţământul primar şi de 35 de săptămâni în învăţământul gimnazial şi liceal, cu excepţia claselor a IX-a şi a XII-a pentru care durata anului de studii va fi de 34 de săptămâni.

Foto simbol: adevarul.ro

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker