EvenimenteRezina

Campania ”100.000 de cărţi pentru Basarabia” la Rezina

Promisiune făcută, promisiune respectată. La evenimentul de inaugurare a bustului marelui Constantin Stere din toamna lui 2020, am promis că voi reveni cu o donație a albumului închinat memoriei acestuia. Ne-am întors la Rezina, pe mal de Nistru, aducând cu noi “o întoarcere” mult mai importantă.

Am donat Bibliotecii Publice “Mihai Eminescu” 20 de volume “Apostolul s-a întors din surghiun”, un album cu valoare istorică, dedicat lui Constantin Stere, ieșit de sub tipar pe 12 noiembrie 2020, la Ploiești. Felicitări autorului și tuturor celor care au onoarea să apară în acest volum! Pe lângă volumele care vor merge și spre alte biblioteci din oraș și din raion, am mai adus cărți noi și reviste Magazine în care apare articolul dedicat evenimentului în cadrul căruia a fost inaugurat bustul lui Stere.

Îi mulțumesc domnului primar Simion Tatarov care și-a făcut timp pentru a ne fi alături într-un nou proces de implantare a reperelor românești. Mă bucur că numărul acțiunilor noastre comune crește de la an la an. Îi mulțumesc doamnei Galina Davâdic, directoarea Bibliotecii Publice “Mihai Eminescu”! Mă bucur că ne cunoaștem și în afara Facebookului. Am fost surprins de lucrurile frumoase descoperite, mai ales de succesele rezinenilor în domeniul roboticii. 

Îi mulțumesc domnului Petru Anghel, consilier orășenesc, pentru implicare! Ca și în cazul domnului primar, continuăm să facem echipă bună. Le mulțumesc bunilor unioniști Oleg Chicu, Mihai Goian și Crina Harea că rămân dedicați obiectivului de “reamenajare literară” cu carte românească a bibliotecilor din Republica Moldova!

Constantin Codreanu: „De fiecare dată, e o plăcere aparte să facem donații în biblioteci rurale din localități neglijate mereu atunci când vine vorba de sprijin din partea entităților publice și private. O astfel de localitate este satul Boșernița, Rezina. Îi mulțumesc doamnei bibliotecară Viorica Bostanari și o felicit pentru activitățile frecvente și frumoase pe care le organizează. Sper să le reia pe toate odată ce scăpăm de blestemul coronavirusului”.

Campania 100.000 de cărţi pentru Basarabia” la Rezina
Campania 100.000 de cărţi pentru Basarabia” la Rezina

Constantin Codreanu

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker