Politic

Șor: Republica Moldova se transformă într-un stat polițienesc, unde oamenii sunt intimidați

Șor: ”Republica Moldova se transformă într-un stat polițienesc, unde oamenii sunt intimidați.”

Deputatul fugar Ilan Șor, a comentat într-o postare pe pagina sa de Facebook ședința de ieri a Parlamentului, unde a fost ridicată imunitatea parlamentară a membrilor Partidului Șor, Denis Ulanov și Petru Jardan.

Ridicarea imunității parlamentare a lui Denis Ulanov și Petru Jardan nu are nimic în comun cu legea și statul de drept. Aceasta este parte a unui plan mișelesc, care urmărește distrugerea majorității parlamentare și eliminarea Partidului „ȘOR” de pe arena politică. Planul este realizat de anumite forțe politice, la indicația așa-zișilor parteneri externi”, a scris Șor în postare.

Totodată, liderul partidului a declarat că Republica Moldova se transformă într-un stat polițienesc, unde clasa politică nu poate acționa liber, iar oamenii sunt intimidați.

Republica Moldova se transformă într-un stat polițienesc, unde oamenii sunt intimidați, iar clasa politică nu poate acționa liber și în interesele cetățenilor. Noi nu am fost și nici nu vom fi vreodată în slujba cuiva”, a conchis Șor.

Amintim că ieri, 22 martie, deputații Partidului politic Șor, Denis Ulanov și Petru Jardan au rămas fără imunitate parlamentară. Potrivit procurorului general, Jardan ar fi comis abuz de serviciu, iar Ulanov este bănuit de escrocherie și spălare de bani. Cei doi deputați au fost reținuți preventiv pentru 72 de ore.

Zabelinschii Anton

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker