Electorala 2016: Voteaza informat

Secțiile de votare sunt pregătite

În raionul Rezina au fost constituite 42 secții de votare, inclusiv secția nr. 42 destinată alegătorilor din raioanele Camenca și Râbnița, care se află în incinta Palatului de Cultură Rezina, ne-a informat Ruslan Socol, președintele Consiliului electoral al circumscripției electorale Rezina nr. 26. Toate localurile secțiilor de votare se află într-o stare tehnică ce permite desfășurarea procesului electoral, accesoriile necesare la fel se află în starea corespunzătoare, a menţionat R. Socol.

Consiliul a comandat la Comisia Electorală Centrală 42 387 de buletine de vot. Potrivit datelor CEC, spicuite din Registrul de Stat al Alegătorilor, în raionul Rezina la data de 22 august 2016 locuiau 38 960 de persoane cu drept de vot. Suplimentar circumscripţia a mai primit 3000 de buletine pentru secția nr. 42 și alte 300 de buletine pentru cetățenii cu drept de vot, aflați la moment în Penitenciarul nr. 17 din Stohnaia şi care vor vota în incinta închisorii. Reținuții vor fi deserviți de către secția de votare  nr. 8 (Stohnaia), a precizat preşedintele Consiliului electoral.

Potrivit sursei citate, în după amiaza zilei de 30 octombrie c. cel puțin 3 membri ai Biroului de votare respectiv se vor deplasa cu urna mobilă la penitenciar, unde se va desfășura votarea propriu-zisă. Aceștia ar putea fi însoțiți de către observatori naționali și internaționali, cât și de  reprezentanți ai mass-media acreditați.

  Ion Perciun

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker