EvenimenteRezina

Poliția din Rezina vine cu recomandări pentru agricultorii locali

Poliția din Rezina vine cu un șir de recomandări pentru agricultorii locali pentru evitarea furturilor din depozite.

Inspectoratul de Poliție din Rezina vine cu un șir de recomandări pentru agricultori și proprietarii unor depozite și hambare pentru evitarea furturilor din depozitele acestora.

Aceștia atenționează despre riscul ridicat de furt sau incendiere intenționată a depozitelor și astfel, vin cu un set de reguli care trebuie respectate pentru a păstra marfa în siguranță.

Inspectoratul de Poliție Rezina recomandă instruirea personalului care activează pe timp de zi și noapte în teritoriul depozitului, menţinerea unor condiţii adecvate de depozitare. Totodată, în depozitele mari se recomandă să se instaleze alarme împotriva răufăcătorilor, iar locaţia trebuie să fie înconjurată de un zid sau de un gard de securitate.

De asemenea, aceștia recomandă angajarea unui paznic. Patrularea depozitului este, de asemenea, eficientă şi poate ajuta la prevenirea cazurilor nedorite, iar personalul de securitate trebuie să fie instruit în mod corespunzător de către gestionarul depozitului.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker