Evenimente

L-au pârât că ar avea cânepă?

Un bărbat de 56 de ani din raionul Şoldăneşti riscă închisoare de la 1 la 6 ani.  Poliţiştii au descoperit la domiciliul acestuia 1,5 kg de masă vegetală care se presupune că ar fi cânepă. Despre acest caz poliţiştii au fost informaţi din timp.

Potrivit Cristinei Simionică, specialistă în Secţia Resurse Umane a Inspectoratului de Poliţie Şoldăneşti, pentru a contracara eventuale comercializări ale substanţelor narcotice, oamenii legii au descins în gospodăria cetățeanului.

Punga cu substanţa găsită a fost trimisă laboratorului din Chişinău. Specialiştii de acolo urmează să stabilească dacă bărbatul avea cânepă sau altceva.

La Inspectoratul de Poliţie Şoldăneşti am fost informaţi că pe acest caz a fost intentat dosar penal.

Foto simbol TRM

Natalia Golub

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker