Evenimente

Studenții de la Universitatea de Medicină sunt imunizați cu un vaccin chinez neautorizat în RM

Studenții de la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” din Chișinău sunt vaccinați cu un vaccin chinez neautorizat în Republica Moldova.

Vaccinul nu este autorizat nici de Organizația Mondială a Sănătății. Mai exact, este vorba de preparatul companiei chineze Sinopharm.

2000 de doze de acest preparat ne-au fost oferite ca donație de către Emiratele Arabe Unite, iar în prezent, studenții de la USMF sunt imunizați cu el, informează jurnal.md.

Deși recunoaște că vaccinul nu este precalificat de OMS, rectorul USMF se justifică spunând că eficiența vaccinului este de 79 la sută și mai spune că „în condițiile actuale orice vaccin este bun” chiar și neînregistrat.

Sursa
jurnal.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker