Advertoriale

Primăvara începe cu o sticlă de vin de la Vinăria din Vale și o abonare la Ziarul Cuvântul

Primăvara începe cu o sticlă de vin roșu de la Vinăria din Vale și o abonare la Ziarul Cuvântul.

După cum bine știți, recent am lansat sistemul de abonare la Ziarul nostru în mediul online, iar pentru a răsplăti eforturile voastre, noi încercăm să vă oferim mici cadouri menite să vă trezească zâmbetul pe buze. 

Vezi și: Ziarul Cuvântul a lansat sistemul de abonare în mediul online.

Primii care au fost de acord să ne susțină au fost cei de la Vinăria din Vale. Astfel, fiecare cititor al Ziarului Cuvântul, care perfectează un abonament PATRON, primește în dar o sticlă de vin de calitate. O sticlă de vin este mai mult decât un cadou, este o expresie a dragostei. Este un moment pe care îl puteți împărtăși, împreună, afirmă cei de la Vinăria din Vale, iar noi suntem total de acord cu ei. 

Născuți în Moldova, unde tradiția și pasiunea pentru vinificație au devenit parte din ADN-ul național, Vinăria din Vale este o afacere de familie la dezvoltarea căreia contribuie o echipă pasionată de oenologi, tehnologi, profesioniști din laborator, departament vânzări, marketing și localnicii satelor din sudul Moldovei.

Iar acum, aceștia contribuie și la dezvoltarea mass-mediei regionale din Republica Moldova, lucrul care ne bucură pe noi nespus de mult.

Dragă cititor, contribuie și tu la dezvoltarea redacției CUVÂNTUL, iar noi îți promitem să te bucurăm cu materiale de calitate!

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker