Politic

Igor Grosu: În următoarele zile, voi depune la Parlament echipa și programul de guvernare

Igor Grosu: ”În următoarele zile, voi depune la Parlament echipa și programul de guvernare.”

Igor Grosu, candidatul desemnat la funcția de premier de către Maia Sandu, a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook că a luat act cu decizia Curții Constituționale și că în următoarele zile va depune la Parlament programul de guvernare și echipa cu care va merge mai departe.

Am luat act de decizia Curții Constituționale. În următoarele zile, voi depune la Parlament echipa și programul de guvernare. Așa cum am promis, prioritatea noastră imediată este scoaterea țării din criza sanitară și economică și curățarea instituțiilor statului”, a scris Igor Grosu pe Facebook.

Amintim că astăzi, 22 martie, decretul președintei Republicii Moldova, Maia Sandu privind desemnarea lui Igor Grosu la funcția de premier a fost declarat constituțional.

Astfel, sesizarea depusă de deputații Vasile Bolea, Grigore Novac și Suhodolski Alexandr a fost respinsă

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker