Evenimente

Un bărbat a fost prins cum circula cu 230km/h pe traseul Orhei

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost a fost prins cum circula cu 230km/h pe traseul Orhei.

Incidentul a avut loc ieri seara, 21 martie, în jurul orei 20:00. Bărbatul a fost depistat și stopat de către inspectorii de patrulare.

Fiind la volanul unui Mercedes, acesta a ținut să apese pe accelerator până a prins o viteză de 233 km/h. Bărbatul de 29 de ani, originar din Chișinău, în mod conștient a pus în pericol atât viața sa, cât și a altor participanți la traficul rutier, scrie Inspectoratul Național de Securitate Publică.

Șoferului i-a fost întocmit proces-verbal cu remitere în judecată. Totodată, echipajul de patrulare i-a ridicat bărbatului permisul de conducere, deoarece acesta mai avea acumulate anterior 13 puncte de penalizare.

Un bărbat a fost prins cum circula cu 230km/h pe traseul Orhei
Foto: Inspectoratul Național de Securitate Publică.
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker