Social

De mâine va începe imunizarea cu vaccinul Pfizer

Începând cu ziua de mâine, 23 martie, va începe procesul de imunizare cu vaccinul Pfizer/BioNTech.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a semnat dispoziția privind distribuirea a 12.282 doze de vaccin Pfizer/BioNTech către Centrele de Sănătate Publice teritoriale, inclusiv în teritoriile din est.

Cu aceste doze vor fi vaccinați împotriva COVID-19, lucrătorii medicali, dar și alte categorii de persoane incluse în prima etapă de vaccinare. Fiecărei persoane i se va administra câte două doze de vaccin, administrate la un interval de 21 zile. Persoanele vaccinate vor fi înregistrate în registrul electronic de vaccinare COVID-19. 

Amintim că caccinul Pfizer/ BioNTech necesită condiții speciale de păstrare la o temperatură foarte scăzută (-60°C până la -90°C).

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker