Util

Horoscop 31 octombrie – 6 noiembrie

Berbec: Vineri și sâmbătă, poți avea parte de tensiuni în relația cu șefii, dar caută să eviți a le da curs atunci. Marți-joi, te-ar putea surprinde un telefon, un mesaj sau un e-mail din partea unei persoane dragi din străinătate sau a unei rude stabilite la mare distanță de baștină. De data aceasta, ar fi de dorit să menții contactul stabil. În rest, se prefigurează o săptămână bună pentru tine. Toată lumea va observa și va reacționa la faptul că te simți foarte bine în pielea ta.

Taur: De marți până joi, pot avea loc evenimente neașteptate care riscă să te dezechilibreze emoţional. Ai posibilitatea de a te redresa, dar depinde numai de tine să-ți regăsești punctele de reper. Caută să te distanțezi de factorul de tensiune și vei vedea totul dintr-o nouă perspectivă. Subiectivitatea își este dușman.

Gemeni: Luni, se arată a fi o zi solicitantă din punct de vedere emoțional. Nu-ți propune să realizezi prea multe lucruri atunci, întrucât riști să nu te poți ține de aceste planuri. De dorit ar fi să te înconjori de oameni pozitivi care merită atenția ta și micile compromisuri pe care le faci de dragul amiciției voastre. Bucură-te de energia din jurul tău.

Rac: Cele mai aglomerate și stresante zile ale acestei săptămâni lucrătoare se anunță a fi intervalul marți-joi, deci pregătește-te să le întâmpini cu stăpânire de sine, răbdare și multă putere de muncă. Dacă faci față provocărilor care se ivesc, răsplata eforturilor te va surprinde mai mult decât plăcut. Nu trebuie decât să nu te lași copleșit/ă de eventualele complicații care se pot ivi.

Leu: Dacă dispui de suficient timp liber marți, alege să ți-l petreci în compania familiei, fie a celei întemeiate de tine, fie a celei din care provii. Îți va face mai mult decât bine să stai mai mult cu cei dragi ai tăi. În intervalul marți-joi, astrele favorizează, de asemenea, întâlnirile romantice, precum și relațiile consacrate. Te poți apropia mult de partener dacă vă deschideți sufletele.

Fecioara: A doua zi din săptămână se poate dovedi propice discuțiilor de la suflet la suflet purtate cu cel drag, deci nu te sfii să-ți verbalizezi gândurile și trăirile. Partenerul va înțelege mai bine decât speri emoțiile tale. Dacă dispui de suficient timp liber sâmbătă, alege să le faci o vizită părinților. Petreceți timp împreună și puneți-vă la curent cu ce s-a mai întâmplat în viețile voastre de curând. 

Balanţa: Primele două zile ale săptămânii se pot dovedi a fi de bun augur pentru bugetul tău, cel mai probabil pentru că vin la pachet cu oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau de a valorifica economiile pe care le deții deja. Oricare ar fi situația, cert este că poți recupera deficitul din ultima vreme. De marți până joi, mizează pe abilitățile tale de comunicare și socializare.

Scorpion: De marți până joi, dar și sâmbătă, planul financiar se află în fruntea listei tale de priorități. Se întrevăd atât câștiguri demne de luat în seamă, cât și cheltuieli pe măsura lor, deci pregătește-te pentru orice. Cu cât ești mai stăpân/ă pe situație, cu atât te iau prin surprindere mai puține lucruri decât de obicei. Important este așadar să fii pregătit/ă de orice și mereu în controlul lucrurilor.

Săgetător: Zilele de vineri și sâmbătă pot veni cu schimbări destul de mari în spectrul financiar. Fie că este vorba de câștiguri ori de pagube, cert este că atitudinea ta în raport cu banii va suferi o modificare la finele acestei săptămâni. Cu chibzuință și înțelepciune, poți face față oricăror evenimente care implică acest sector de viață, indiferent dacă sunt plăcute sau mai puțin plăcute.  

Capricorn: Luni și marți sunt perfecte din punct de vedere astral pentru a ieși cu prieteni ori a onora invitații la evenimente care te pot aduce în contact cu persoane care-ți împărtășesc viziunile și idealurile. Sâmbăta s-ar preta a fi petrecută cu cei dragi. În acest fel, nu te vor acuza că i-ai neglijat peste săptămână. 

Vărsător: Profesional, se anunță vești bune luni și/sau marți și nu-i exclus să se refere la o promovare. Vineri și sâmbătă, apreciezi mai mult decât de obicei cercurile răstrânse, puțin zgomotoase care nu te solicită prea mult, cel puțin din punct de vedere energetic. Ideal ar fi să nu ceri prea mult de la tine în acele zile.

Peşti: Vineri și sâmbătă, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul tău general, imprimându-ți unele tendințe paranoice care te pot împinge să spui sau să faci unele lucruri care nu-ți stau în caracter. Gândește de două ori înainte de orice și nu te vei afla în pericolul de a trebui să remediezi o situație aproape ireparabilă. Acționează cu înțelepciune și totul va fi bine.

 

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker