Social

Ceban a solicitat o linie verde unde oamenii vor putea reclama problemele din instituțiile medicale

Primarul capitalei, Ion Ceban, a solicitat o linie verde unde oamenii vor putea reclama problemele din instituțiile medicale.

Solicitarea a venit în contextul în care mai mulți oameni au anunțat despre probleme cu care se confruntă atunci când au nevoie de o asistență primară medicală.

Am solicitat să avem un număr de telefon unic, unde oamenii să ne poată informa despre problemele cu care se confruntă în instituțiile medicale municipale. Asta deoarece, am primit mai multe sesizări în ultima perioadă, unde inclusiv pacienții cu COVID-19 ne-au raportat că întâmpină probleme atunci când necesită asistență medicală primară”, a declarat edilul capitalei.

Totodată, acesta a menționat despre situația epidemiologică gravă din mun. Chișinău și din toată țara și a evidențiat importanța vaccinării cadrelor didactice.

Pentru municipalitate, vaccinarea cadrelor didactice este la ora actuală o prioritate. Ne-am gândit că dacă ne dorim să ne întoarcem în bănci, ar fi bine ca în această perioadă și profesorii să fie imunizați, la dorință sigur. Ei la fel sunt în zona de risc și la fel în prima linie”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker